Veelgestelde vragen

Inklapbare content

Is SmileVegan veilig?

Ja, ons product is 100% veilig en goedgekeurd door een gerenommeerd tandarts. Daarnaast is ons product natuurlijk, diervriendelijk en vegan. Je kan het product gebruiken wanneer en zo vaak als je wilt. 

Hoe vaak moet ik de SmileVegan Whitening Strips gebruiken voor resultaat?

Het eerste resultaat zul je al na de eerste sessie zien. Zo heb je al in 30 minuten wittere tanden. De meeste van onze klanten zien zichtbaar resultaat na één of twee sessies.

Moet ik alle strips in één keer gebruiken?

Nee, onze SmileVegan Whitening Strips zijn per stuk verpakt. Je kan ze dus gebruiken wanneer je maar wilt en kiest zelf hoe vaak je deze wil gebruiken.

Hoe lang blijven de SmileVegan Whitening Strips houdbaar?

De houdbaarheid datum is 2 jaar

Hoe vaak kan ik de SmileVegan Whitening Strips gebruiken?

Heel simpel: wanneer je maar wilt en hoe vaak je maar wilt. Het is net zo veilig als het poetsen van je tanden.

Kan ik dit product ook gebruiken met een beugel?

Het kán wel en het is niet schadelijk, maar we adviseren van niet.

Werkt dit product ook op implantaten (Bijv. facings)?

Nee, dit product werkt alleen op natuurlijke tanden

Zijn de strips Vegan?

De strips zijn Vegan. Echter betekent dit niet dat de strips eetbaar zijn. De strips zijn gemaakt van natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor het gebit. 

Werkt dit product ook op scheve tanden?

Natuurlijk zijn scheve tanden niet ideaal, maar ons product werkt ook voor jou. De moleculen van jouw tanden worden door de PAP-formule geactiveerd en werken tot wel 72 uur door om jouw tanden witter te maken.

Ik heb witte vlekjes vlak na de behandeling. Hoe komt dit?

Je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken, de vlekjes trekken binnen enkele uren weg en dit is volledig onschuldig. Door verschillende diktes in het glazuur komt er op sommige plekken meer kleurstof dan op andere delen. Na enkele uren is de kleurstof echter goed verdeeld, waardoor de vlekjes vanzelf wegtrekken. Je glazuur wordt hierdoor niet beschadigd.