Waarom kiezen voor whitening strips voor witte tanden?

Waarom kiezen voor whitening strips voor witte tanden?

Vandaag de dag is het makkelijker dan ooit om een wit gebit te hebben. Dit heeft te maken onder andere  door ontwikkelingen in de techniek en samenstelling van ingrediënten die daad werkelijk werken. Waarom kiezen voor whitening strips voor witte tanden? Whitening strips maken tanden bleken een stuk makkelijker dan dat het vroeger was. Dit betekent dus automatisch dat je minder moeite hoeft te doen om het voor elkaar te krijgen. En dus kiezen steeds meer mensen ervoor om dit te doen.

Witte tanden hebben is op veel fronten een pluspunt. Men zegt soms ook wel 'je glimlach is je visite kaartje' hiermee wordt bedoeld dat je gezonde witte tanden hebt en daarbij is het een indicator van een goede hygiëne. 

 

Wat zijn whitening strips?

Whitening strips maken het mogelijk voor iedereen om je tanden een tintje witter te maken of te onderhouden. Grote kans dat je dit op social media weleens voorbij hebt zien komen.

Whitening strips zijn dunne, flexibele strips die aan een kant van de whitening strip wit makende gel zit, deze kant breng je toe aan je tanden, vervolgens gaan de ingrediënten aan de slag die in de gel zitten en voilà, heel simpel dus.  

 

Waarom kiezen voor de whitening strips van SmileVegan?

Op de lijst van "Beste Tandbleekset 2023" door Top-X.nl heeft SmileVegan een score van 8,8 en staat op nummer 2 op de lijst.

 

Hoe moet je de strips gebruiken?

Met de SMILEVEGAN teeth whitening strips kan je zeer eenvoudig thuis zelf je tanden bleken. Zorg er voor dat je tanden niet vochtig zijn.

Vermijd het gebruik van strips na het tandenpoetsen. Wacht minstens een uur na het tandenpoetsen voordat u de strips gebruikt.

Gebruik de strips niet opnieuw, maar gooi ze weg zodra ze zijn gebruikt. Breng de strips aan je tanden en wacht vervolgens gedurende 30 minuten hierna kan je de strips eraf halen en de achter gebleven gel eraf poetsen. Tot slot smile ;)

Wil je liever een voorbeeldfilmpje zien? Kijk dan de korte video hieronder van een van onze klanten:

 

hier video met stappen uitleg hoe te gebruiken

 

Whitening strip zijn erg makkelijk in gebruik, dat weten we nu. Het is voor iedereen mogelijk om dit thuis te doen. Je hoeft dus niet langer naar een tandarts of een andere specialist om je tanden te bleken. In plaats daarvan doe je dit eenvoudig vanuit huis. Dankzij de whitening strips van SMILEVEGAN heb je bijvoorbeeld binnen twee weken al een paar tinten wittere tanden. Een zeer snel resultaat

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je tanden bleken zou bleken.  Lees dit in onze volgende blog 'Waarom de teeth whitening strips van SMILEVEGAN

Psttt.... ik heb een tip voor je: wist je bovendien dat de teeth whitening strips bij SMILEVEGAN in een duopack of triplepack met maar liefst 28 of 42 stuks beschikbaar zijn? Zo bespaar je flink op het totaalbedrag middels stapelkorting.

White smile? Yes, Please!

 

 

 

 

Terug naar blog