Ik wil witte tanden, wat zijn de opties?

Ik wil witte tanden, wat zijn de opties?

'Ik wil witte tanden, wat zijn de opties?" dit is een gedachte of uitspraak die je misschien wel eens bij jezelf dacht of gehoord hebt, of deze misschien "Een tintje witter zou ik wel mooier vinden". Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om je tanden een tintje witter te maken, maar welke opties zijn er dan?

Je kan het vanuit je huis doen of toch ergens het laten doen, we bespreken een aantal opties en prijzen, en beslis vervolgens wat voor jouw de beste optie is.

Als alle eerst bespreken we de opties die mogelijk zijn bij het laten doen door een ander:

 

Bij de tandarts kan je je tanden beken, je hebt zelfs opties voor wat voor behandeling je wilt gaan. je kan kiezen voor:

 

Tanden bleken bij de tandarts
  • Bleekgel. De tandarts brengt een bleekgel op je tanden aan die een bepaalde tijd moet inwerken. Met een laserlamp kan dit versneld worden.
  • Gipsafdruk. De tandarts maakt een gipsafdruk van je gebit vervolgens krijg je een passende kunststof lepel mee naar huis. Thuis vul je de lepel met de gel en houdt deze variërende uren in je mond. Je kan een resultaat gaan zien Na één tot vier weken.
  • Bleken van binnenuit. Als tanden verkleurd zijn door een wortelkanaalbehandeling, kan de tandarts de betreffende plek ook van binnenuit bleken. Wat er vervolgens gebeurd is dat in de tand zelf een papje met bleekmiddel wordt aangebracht, waarna de tand wordt afgesloten met een tijdelijke vulling. In de dagen erna zal de tand geleidelijk lichter worden en na een eventuele nabehandeling wordt de tand afgesloten met een definitieve vulling. 

 

Tanden bleken bij een salon
  • Hoe gaan ze te werk?. Je kan je tanden bleken bij een salon waar ze dat aanbieden, je ligt in een stoel en vervolgens gaan zij te werk. Vaak gaan ze te werk  door gel aan te brengen op je tanden en daarna het laten intrekken,  nadat de gel aangebracht is op je tanden krijg je een bitje in je mond die blauw/paars licht afgeeft deze houdt je vervolgens een aantal minuten in je mond en klaar je hebt een sessie ondergaan bij de salon.

 

De opties die je hebt als je het thuis wilt doen:

We vertellen jouw 2 mannieren om zelf thuis eenvoudig en redelijk snel je tanden te bleken.

Er zijn nog ook andere methodes die ja kan doen maar om deze blog niet eindeloos lang te maken vertellen we je dat in een andere blog graag ;) 

 

*Bekijk je grafiek op telefoon? Zoom in om beter te bekijken*


 

Whitening strips

Waarom whitening strips?, ja er zijn ook andere methoden die vertellen je we graag in een andere blog anders wordt deze erg lang, waarom dan whitening strips? nou omdat dit wel tot nu toe hedendaags de meest simpele manier is van je tanden bleken, het proces hierbij is ook erg simpel en we hebben ook tips voor je. 

Tips

  1.  Gebruik regelmatig om de drie maanden strips voor het bleken van tandem een wittere en stralendere glimlach te krijgen.
  2. Om een beter bandenbleek effect te bereiken en te behouden, probeer het verminderen van roken, het drinken van koffie, thee, cola of rode wijn en het eten van sterk gepigmenteerd voedsel zoals kersen en bosbessen enz.
  3. Gelieve de kuur van alle strips binnen twee weken af te ronden.

Wij leggen je de stappen graag uit

  1. Verwijder strip van plastic.
  2. Breng de bovenste strip aan op de bovenlanden en herhaal dit proces bij de ondertanden.
  3. Laat de strips gedurende 30 minuten intrekken, vermijd eten en drinken.
  4. Strips verwijderen, overgebleven gel wegpoetsen en smile ;)

Ben je overtuigd geraakt?

Wij van SmileVegan hebben een whitening strip product klik hier om te bestellen

 

 

Na het lezen van deze blog kan je misschien nog meer gaan twijfelen van je keuze zoals: wat is de meest veilige effectieve methode van tanden bleken? lees hierover deze blog

 

Psttt.... ik heb een tip voor je: wist je bovendien dat de teeth whitening strips bij SMILEVEGAN in een duopack of triplepack met maar liefst 28 of 42 stuks beschikbaar zijn? Zo bespaar je flink op het totaalbedrag middels stapelkorting. 

White smile? Yes, Please!

 

(Disclaimer prijsschatting kosten per tand bleek methode zijn gebaseerd op de prijzen die bekend zijn geweest  op 3 feb 2023)

Terug naar blog